Eindhoven Airport eerste luchthaven met mobile parking

Gezien de aankomende drukte wil Eindhoven Airport het parkeren voor de reizigers nog makkelijker maken. Voor mensen met een Parkmobile account houdt dit in dat zij geen kaartje meer nodig hebben. Dit doormiddel van kentekenherkenning.

 

Mensen met een Parkmobile account kunnen zo makkelijk in- en uitrijden. Een camera leest het kenteken van de Park mobile gebruiker bij het inrijden en opent automatisch. Bij het uitrijden is afrekenen bij de betaalautomaat niet meer nodig. De gebruiker van Parkmobile betaalt de kosten aan het eind van de maand.

 

"Joost Meijs, algemeen directeur Eindhoven Airport: "In het kader van onze inspanningen op het gebied van customer experience, biedt Eindhoven Airport haar passagiers en bezoekers graag een snelle, innovatieve en eenvoudige manier van parkeren aan. Op deze manier bieden we onze klanten in samenwerking met Parkmobile een extra comfortabele parkeerbeleving. Dat we hiermee de eerste luchthaven in Europa zijn die 'mobile parking' aanbiedt, geeft aan dat we de wensen van onze gasten op een innovatieve manier beantwoorden."

 

Eindhoven Airport is hiermee de eerste luchthaven in Europa die mobile parking inzet. Parkmobile is enthousiast over deze stap van Eindhoven Airport en hoopt dat meer luchthavens kiezen voor deze innovatieve manier van parkeren.

 

Kentekenherkenning is mogelijk op alle parkeerlocaties van Eindhoven Airport: P3,4,5 en 8.

 

Ook gebruik maken van Parkmobile? U dient dan een sleutelhanger te hebben die het mogelijk maakt uw kenteken te herkennen bij de slagboom. meer informatie vindt u hier http://www.parkmobile.nl/

Bekijk alle nieuwsberichten
Wij maken parkeren (h)eerlijker en makkelijker